Tilbagemeldinger efter forløb med styrkecoaching

Marianne Monrad er eminent til at skabe en tryg ramme for dialog. Desuden er jeg meget overrasket og glad for den nye viden, som jeg nænsomt men sikkert er blevet guidet frem til. 

 - Charlotte Grøndahl, designer, skribent.

Det var sjovt, nemt og spændende at tage VIA Styrketesten, og den efterfølgende konkrete gennemgang af styrkerne gav mig meget. Da jeg først blev opmærksom på, at IKKE AT HANDLE også kunne være en styrke, blev jeg mere rolig og fik min optimisme tilbage. Og så blev jeg bekræftet i, at dér hvor jeg har mine topstyrker, er præcis dér, hvor jeg gerne vil være stærk og kunne udtrykke mig igennem. Dejligt! 

Thorbjörg Hafsteinsdottir, ernæringsekspert, forfatter. 

Jeg har været meget inspireret af VIA Styrketesten. Den indeholder mange facetter og beskriver styrkerne på en god måde, som jeg kan bruge i mit arbejde. Jeg er blevet mere opmærksom på og bedre til at fastholde fokus og tænker i det hele taget meget på mine styrker og de områder, som jeg med fordel kan arbejde mere med. 

Mette Limborg, cand.psyk

Coaching ud fra VIA’s Styrketest og Positiv psykologi er klart en interessant og positiv oplevelse. Resultatet af selve testen var absolut genkendeligt; jeg kunne sagtens genkende mine topstyrker, men har tidligere primært set dem som positive egenskaber og ikke styrker, som jeg kunne bruge som løftestænger til at hæve lavere rangerende styrker. Jeg blev også overrasket over andre styrker som lå lavere end jeg havde troet. Det vil jeg glæde mig til at arbejde videre med. Gennem forløbet har jeg fået en tro på, at jeg kan forandre/styrke visse sider af mig selv, som jeg tidligere ikke har troet var muligt. Jeg har i al fald fået modet til at forsøge. Marianne coacher med stort nærvær og indlevelse og en fin forståelse for, hvad det bliver sagt mellem linjerne.

Susse Winther,tekstforfatter


 

51 22 60 56 mariannemonrad@mail.dk Skype: mariannemonrad