Filosofien bag styrkebaseret coaching er at tage udgangspunkt i det, der falder dig naturligt let. Det viser sig nemlig oftest at være dine TOPSTYRKER, som i parentes bemærket ikke nødvendigvis opfattes som styrker, netop fordi de falder dig så let. Så har mange en tendens til at tro, at det er da noget ’alle kan’.

Interessant, ikke?

Vi har så meget fokus på det vi ikke kan, frem for på det vi kan. Men forestil dig nu i stedet at bruge dine topstyrker som LØFTESTÆNGER til mindre stærke sider?

Når du får dine styrker i spil på nye måder, begynder der at ske noget. Og du kan for alvor udnytte det, du allerede er god til for at komme derhen hvor du hellere vil være.

Jeg har en hel værktøjskasse klar til dig med online-styrketest, samtale, refleksion, opgaver og øvelser. Alt sammen med baggrund i evidensbaseret viden.

En online Personstyrketest kan være første skridt på vejen.VIA´s test kan hjælpe dig med at identificere hvordan dine styrker fordeler sig. Det interessante er at af dine top 5 styrker vil de 3 af dem være en aha-oplevelse, mens 2 af dem ofte vil være en overraskelse.

 


 

51 22 60 56 mariannemonrad@mail.dk  skype mariannemonrad www.mariannemonrad.dk